Krediler

İş Bankası Eğitim Kredisi 2020 – 50 Bin TL’ye Kadar

İş Bankası eğitim masrafları için öğrenci kredisi veriyor. Kredinin faiz, maliyet ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaştık. Ayrıntılar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

İş Bankası öğrencilerin eğitim masraflarını kapsayan bir kredi veriyor. Bu kredi İşbank Eğitim Kredisi adıyla anılıyor. Kampanyanın özellikleri şöyle:

İş Bankası Eğitim Kredisinin özellikleri nelerdir?

Eğitim kredisi veren bankalar arasında yer alan İşbank bu krediyi öğrencilerin eğitim masraflarını finanse etme kapsamında vermektedir. Öğrenci eğitim masrafları kapsamında 50 bin TL’ye kadar eğitim kredisi kullanılabilir. Bu krediye yapılabilen vade sayısı en fazla 60 aydır.

İş Bankası öğrenci kredisi faizi kaçtır?

İş Bankası öğrenci kredisi faizi aylık %2,20 oranındadır.. Bu krediye ait masrafları ve tüketicinin ödeyeceği toplam maliyeti aşağıda belirttik.

DİKKAT: Daha uygun maliyetli eğitim kredisi isterseniz https://yatırımhaber.com/halk-bankasi-egitim-kredisi-60-bin-tlye-kadar/adresini ziyaret edebilirsiniz.

İşbank okul kredisi masrafları nelerdir?

İşbank okul kredisi için tüketiciye çıkarılan bazı masraflar vardır. Okul kredisi masrafları ile standart bir ihtiyaç kredisinin masrafları neredeyse aynıdır. İşbank okul kredisi masrafları şunlardır:

  • İşbank eğitim kredisi kampanyası adı altında kullanacağınız kredinin binde beşi kadar kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor.
  • İşbank eğitim kredisi kapsamında müşteriye yansıtılan aylık faiz tutarı üzerinden BSMV ve KKDF verileri alınıyor. Aylık faiz tutarının yani kredi taksitine eklenen faiz masrafının yüzde on beşi kadar KKDF; yüzde beşi kadar da BSMV alınıyor.
  • İş Bankası eğitim kredisi kullanacak olan müşterinin kesinlikle hayat sigortası yaptırması gerekmektedir. Hayat sigortası primlerini de kredi masrafları arasında belirtebiliriz.
  • Masraf ve faiz bilgilerine bankanın resmi sayfasından da bakabilirsiniz: https://www.isbank.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri

İşbank eğitim kredisi kimlere verilir?

İşbank eğitim kredisi okul masraflarını finanse etmek amacıyla, öğrencinin ailesine ya da yakınına verilir. Krediyi kullanacak olan kişinin sabit gelire sahip olması ve bu geliri belgeleyebilmesi şarttır. Peki öğrenciler kredi kullanabilir mi?

Öğrenciler eğitim kredisi kullanabilir mi?

İşbank öğrenciye kredi veren bankalar arasında yer alıyor. Sabit geliri olan ve 18 yaşını doldurmuş öğrencilere de eğitim kredisi verilebiliyor. Ancak öğrencinin kredi kullanabilmesi için bu gelirini belgelemesi gerekiyor. Geliri olmayan ancak bir gayrimenkule sahip olan öğrenciler de gayrimenkul teminatlı kredi kullanabilirler.

İş Bankası eğitim kredisi başvurusu nasıl yapılır?

İş Bankası eğitim kredisi başvurusu yalnızca İşbank şubeleri üzerinden yapılabiliyor. Bunun için eğitim kredisi başvurusu için istenen belgelerle şubelere gitmeniz gerekiyor.

İşbank eğitim kredisi başvurusu için istenen belgeler nelerdir?

İşbank eğitim kredisi başvurusu için istenen belgeler şunlardır:

  • Krediye başvuracak kişiye ait kimlik,
  • İkametgah belgesi,
  • Gelir belgesi,
  • Eğitim masraflarını gösteren ve ilgili kurumdan alınacak olan proforma fatura ve aşağıdaki örnekteki gibi bir belge istenmektedir.
eğitim gideri yazı örneği iş bankası
eğitim gideri yazı örneği iş bankası

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu